torstai 15. marraskuuta 2012

AVOIMET OVET

Päätinpä sitten pitää sunnuntaina avoimien ovien päivän. Toivottavasti kaikki eivät ole kädentaitomessuilla... Kivat messut sinänsä, olen siellä itsekin ollut muutaman kerran tekemässä työnäytöksiä koulun osastolla.

Nyt teen siis sunnuntain työnäytöksiä liikkeessä ja tarjoilen kahvia kävijöille. Laitoin myös arvontaan yhden korusetin  (kaulakorun ja korvikset). Kevyt ja siro setti on koottu vaijeriin ja se rakentuu kolmesta erisävyisestä sinisestä. Yhdet helmet on etsattu eli niistä on happokäsittelyllä poistettu lasin kiilto. Se on jälkikäsittelytekniikoista ehdoton suosikkini! Tietyt värit jalostuvat upeasti etsattuina.

Muuten aika kuluu uusia koruja ja erilaisia värikokeiluja tehdessä. Olen myös ideoinut aika kasan jouluteemaisia helmiä, mutta niistä lisää tuonnempana.

Ja uteliaille tiedoksi: Dharman näyttelyhihna valmistuu Messukeskuksen näyttelyyn. Tällä hetkellä näyttää siltä, että hihnoja saattaa hyvinkin olla useampi mukana. Kas kun en vieläkään osaa päättää, mistä helmistä sen tekisin, joten kierrään ongelman tekemällä useamman :-)

Tervetuloa sunnuntaina poikkeamaan, jos satutte olemaan kulmilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti