torstai 1. marraskuuta 2012

Tiikerihelmiä ja muita hupailuja



Päätinpä tuossa eräänä päivänä huvittaa itseäni tekemällä pari värikokeilua. Vaan kuinkas kävikään – hommahan karkasi täysin lapasesta! Näiden lamppuhelmien kanssa kun iskee herkästi sellainen into, että tulee tehtyä vielä se yksi… ja yksi… ja niin edelleen.

Alkuperäisenä ajatuksena oli tehdä helmet Dharman tulevaan näyttelyhihnaan. Koristeelliset hihnat kun ovat nyt suurta muotia.  Dharma on tyttäreni ihanainen salukinarttu, jonka kanssa juoksen näyttelyissä.








Elamir Bela Dharma, s. 22.06.2010 (Anjal Sahara Halima x Khiva´s Hot Stuff)
  
Siis Dharmalle pitää saada hieno, helmin koristeltu näyttelyhihna. Suunnittelin tekeväni sen mustasta nyöristä, tiikerihelmistä ja parista hopeahelmestä ja aloin tehdä noita tiikerihelmiä. Niistä tuli niiiin ihania, että urakoin niitä sitten vähän enemmänkin. Katsotaan nyt, mihin ne tiensä löytävät. Ajatuksia on montakin…








Tein myös muutamia kokeiluja Double Helix-laseilla ja eri pohjaväreillä. Kyseiset Double Helix-lasit ovat hauskasti käyttäytyviä erikoislaseja, joilla saa aikaan vinkeitä efektejä. Lisäksi ne ovat ihan törkeän kalliita – niistä ei siis viitsi ihan oviverhoja rakennella.Tässä niistä kuvat.






 























Eikä tässä vielä kaikki. Pitihän minun sitä Dharman hihnaa varten tehdä (ja myös ihan harjoituksen vuoksi) pari kukkahelmeä. Ne näyttävät siltä kuin lasin sisään olisi vangittu siro kukka. 


Ja mitä pidempään tein, sen enemmän uusia ideoita pulppusi. Mikä sinänsä ei ole mitään uutta – niin siinä näyttää käyvän joka kerta…

Nyt onkin jännä nähdä, että millainen siitä Dharman hihnasta lopulta tulee – ja koska se valmistuu.  Tiedän jo nyt, että iso osa tämän session helmistä tulee päätymään myytäviin koruihin, mutta kyllä se hihnakin vielä valmistuu…

Liike on auki, mutta vielä on tietysti hiljaista, koska en ole osannut päättää, miten ja missä mainostan putiikkia. Kurssiaikataulut sain sentään nettiin ja facebook-sivun luotua. Samoin ihana mainosihmiseni Tuike lähetti minulle ohjeet sivujen ja blogin päivitykseen. Nyt sitten blogikirjoitusta tulee jatkossa usein. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti